Din professionelle frisør

Salon Zig-Zax er Holstebros hyggeligste salon lige for enden af gågaden. Her har vi god plads i salonen til vores kunder og alle vores spændende produkter fra blandt andet NAK hårprodukter, Hårologi Stockholm og mange andre.

Grethe, Lone, Tina og Britta har tilsammen mere end 100 års erfaring med hår, så du er i trygge og professionelle hænder hos Salon Zig-Zax.

I et separat lokale finder du vores paryksalon, hvor Grethe giver personlig og professionel rådgivning til dig, som har mistet håret.

Tæt på salonen ligger både Enghavens Parkeringsplads og Færch Torvets Parkeringsplads, hvor du kan parkere.

Døjer du med tørt, fedtet eller filtret hår, og spekulerer du over, hvordan du kan få et smukt og sundt hår? Hos Salon Zig-Sax kan vi teste og analysere dit hår og hovedbund, så du kan få de produkter, som passer til lige præcist dit hår.

Hårets fugtbalance bestemmer, hvilke produkter der passer til dit hår. Dit hår er enten hydrofilt (fugt-elskende) eller hydrofobt (fugt-afvisende), og Hårologi Stockholm tilbyder produkter til begge hårtyper.

Hårologi Stockholms produkter er blandet med proteiner, fugt, magnesium og/eller ekstrakter, der ud fra hårtesten er med til at give dig det hår, du drømmer om.

Vi tænker på miljøet

Ingredienserne i hvert produkt består af naturlige råvarer og er udelukkende valgt for at opnå den bedste effekt på dit hår og hovedbund med minimal miljøpåvirkning. SigNATURE-serien fra Hårologi er helt fri for miljøskadelige stoffer.

Åbningstider

Mandag lukket
Tirsdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag 08:30 - 19:00

Lørdag åbent efter aftale

Priser

Børneklip m/vask og føn 275,-

Dameklip m/vask og føn 540,-

Dameklip stor m/vask og føn (1 time) 715,-

Herreklip m/vask og føn 395,-

Herreklip lille m/vask og føn 290,-

Helfarve kort hår m/føn 615,-

Helfarve langt hår m/føn 885,-

Almindelig permanent m/klip, vask og føn 1.070,-

Andre behandlinger – spørg om pris i salonen,
eller ring på 9740 5066.