Du er i trygge
hænder

For mange kvinder har håret stor betydning for deres selvopfattelse. Derfor kan hårtab være en stor sorg og et stort problem. Årsagerne kan være mange. Du kan tabe håret, hvis du bliver syg, hvis du er ekstremt stresset eller på en skrap diæt.

Heldigvis kan du få hjælp. Nutidens parykker er naturtro og nemme at tage på, og vi har mange års erfaring med parykker.

Ring direkte til Grethe på 9740 5066, og få hjælp og rådgivning med det samme.

Tid til dig

Salon Zig-Zax giver dig personlig og uforstyrret rådgivning i vores paryksalon ved siden af frisørsalonen. Her finder du sammen med Grethe den perfekte paryk til dig. Vi har god tid, for det kan nogle gange være meget mærkeligt eller følelsesladet at miste sit hår og købe en paryk.

Oftest kan du få en tid, så hurtigt, som du har brug for det, og du kan komme uden for vores åbningstider. Vi åbner gerne salonen kun for dig – og du er naturligvis velkommen til at tage en pårørende med. Vi gør vores bedste for, at du får en god oplevelse.

Din paryk

Vi har et bredt udvalg af smukke parykker fra førende producenter både til dig, der har mistet håret permanent i forbindelse med fx alopecia, og til dig, der mister håret midlertidigt i forbindelse med fx kemobehandling.
Vi tilpasser parykken, så den matcher dig og din stil. Ofte tager vi udgangspunkt i dit eget hår, inden du mister det, eller via billeder, så du får en paryk, der ligner dit naturlige hår.

En airskin paryk er til dig, der har mistet håret permanent. Mister du håret midlertidigt, skal du have en standardparyk. Din paryk bliver lavet af ægte hår eller fiberhår. Grethe fortæller dig, hvordan du skal pleje din paryk, så den holder længst muligt.

Tørklæder og hatte

Vi har også mange smukke tørklæder og hatte til dig, som ikke ønsker en paryk, eller som gerne vil have alternativer til din paryk. Fuldend dit nye look med tørklæde eller hat. Vi følger med i modens tendenser, og vi har derfor altid tørklæder og hatte, som er oppe i tiden.

Tilskud til din paryk

Hvis du har mistet håret på grund af sygdom fx kræft, kan du få tilskud til din paryk. Husk blot en parykrekvisition fra sygehuset. Hvis du har mistet håret permanent, kan du søge om tilskud til din paryk hos din kommune.