Personligt og diskret

Hos Salon Zig-Zax får du personlig og uforstyrret rådgivning uanset årsagen til dit hårtab. I paryksalonen – ved siden af frisørsalonen – har vi altid god tid. Sammen med Grethe finder vi sammen den løsning, som kan hjælpe dig tilbage til dit naturlige jeg.

Vi står til rådighed helt efter dit ønske – Også uden for normal åbningstid og sammen med en pårørende.

Rådgivning

 Klip til hende & ham
Få vejledning og tilpasning af din paryk. Ring til Grethe og få en uforpligtende snak

+

om dine overvejelser. Grethe har mange års erfaring.

Parykker

 Permanent & farvning
Der er mange muligheder for parykker. Her blot to udvalgte. En AirSkin paryk er fremstillet

+

i den højeste kvalitet af naturligt hår og er specielt til dig med permanent hårtab. Bundstykket er specialfremstillet efter mål med adskillige lufthuller, der sikrer, at hovedbunden kan ånde, hvor den standard håndsyede fiberparyk er til dig, der har midlertidig hårtab eller blot ønsker mere hår.

Hovedbeklædning

 Permanent & farvning
Vi forhandler naturligvis også smukke tørklæder og hatte enten som supplement

+

til din paryk, eller til at fuldende dit look uden en paryk. Har vi…. ikke det, du søger, så hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til dig.

Fantastisk dygtig og sød

” Jeg kan på det varmeste anbefale Grethe til andre, som skal have paryk. Professionel, imødekommende og så sød. Jeg fik en meget personlig betjening, hvor vi sad i fred og ro i et lokale for os selv og talte om parykker og om hvordan jeg havde det.”

Jette Hansen

Unik og medmenneskelig

”Jeg håber, at alle der kommer i samme situation som jeg, tager kontakt til Grethe fra Salon Zig-Zax. Hun udviser en ro og medmenneskelighed, der er helt unik. Jeg kan kun give Grethe mine allerbedste anbefalinger”

Anni Højgaard

Tilskudsmuligheder

Hvis du har mistet håret på grund af sygdom fx kræft, kan du få tilskud til din paryk.
Hvis du har mistet håret permanent, kan du søge om tilskud til din paryk hos din kommune.

Verdens bedste
naturparykker

AirSkin er en unik specielfremstillet paryk i den højeste kvalitet af naturligt hår. AirSkin parykken er særligt udviklet til Alopecia patienter og andre helt skaldede parykbrugere. Bundstykket er specialfremstillet med adskillige lufthuller, der sikre at brugerens hovedbånd frit kan ånde. Parykken sidder fast med minimal eller ingen brug af tape, da den specialfremstillede paryk suger sig fast på kundens hoved. 

Glad igen

Følelsen af at miste sit hår er for nogle en identitetskrise. Det er ikke kun kræftramte, der grundet kemo og stråler, mister håret. Hårtab sker også ved eks. stress eller graviditet. Inden for de senest 15 år er der sket en kæmpe udvikling med parykker – vi kan derfor hjælpe dig, så du igen føler dig som DIG… Også når du ser dig selv i spejlet. 

Bestil tid